Rondreis Coast to Coast

Rondreis Coast to Coast: Inclusief vluchten, autohuur en verblijf vanaf € 1.945,- 

Om de verschillen in de staten van Amerika te kunnen ervaren zou men ze allemaal moeten bezoeken en daar is vaak geen tijd voor. Maar maakt u een reis van het oosten naar het westen van de Verenigde Staten dan krijgt u daar wel een goed idee van. Deze rondreis Coast to Coast nu met 20% korting op  Alamo huurauto begint in Washington DC en eindigt in Las Vegas. Ook deze rondreis Coast to Coast is geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Tevens is ook de Camper via America Travel Guide te huren.

Aankomst in Washington DC

Na het ophalen van uw auto gaat u op weg naar uw hotel. U heeft nu twee dagen om langs de bekende highlights van de stad te gaan. Eindelijk ziet u de bekende gebouwen van TV in het echt, zoals U.S. Capitol Building, de Supreme Court, Library of Congress, het FBI gebouw, Washington Monument en het Lincoln Memorial.

Rondreis Coast to Coast

 • White House
 • Niagara Falls
 • Cadillac Ranch
 • Grand Canyon
 • Hooverdam

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis Coast to Coast (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Dag tot dag beschrijving rondreis Coast to Coast

Dag 1: Aankomst Washington DC

Vandaag komt u aan in het mooie Washington D.C. Na het ophalen van uw auto gaat u op weg naar uw hotel. U heeft nu twee dagen om langs de bekende highlights van de stad te gaan.

Dag 2: Washington D.C.

Eindelijk ziet u de bekende gebouwen van TV in het echt, zoals U.S. Capitol Building, de Supreme Court, Library of Congress, het FBI gebouw, Washington Monument en het Lincoln Memorial.

Dag 3: Washington D.C. – Gettysburg ca. 150 km

Vandaag gaat u naar Gettysburg National Military Park, de plaats van de meest bekende veldslag van de American Civil War.

Dag 4: Gettysburg – Niagara Falls ca. 580 km

Reis verder door centraal Pennsylvania en de aangrenzende staat New York. Dan gaat u de grens over naar de beroemde en prachtige Niagara Falls.

Dag 5: Niagara Falls – Toronto, Canada ca. 160 km

De ochtend kunt u gebruiken om de Niagara Falls te bezoeken. Neem bijvoorbeeld de tourboot Maid of the Mist tot vlak bij de watervallen. ’s Middags vertrekt u naar Toronto, de grootste Engelstalige stad in Canada. Neem een korte tour door de stad voordat u bij uw hotel incheckt.

Dag 6: Toronto – Detroit ca. 380 km

Door de provincie Ontario terug naar de grens met Amerika en weer erover Detroit in. Het hart van de Amerikaanse automobiel industrie. En natuurlijk zeer bekend vanwege de Motown.

Dag 7: Detroit – Chicago ca. 450 km

Vandaag reist u dwars door Michigan. Stop in Ann Arbor, Battle Creek en Kalamazoo voordat u Lake Michigan en Chicago bereikt.

Dag 8: Chicago

Geniet van een volledige dag in de ‘The Windy City’ Chicago’s architectuur is bijzonder opmerkelijk. Hier staan enkele van de hoogste gebouwen ter wereld.

Dag 9: Chicago – Saint Louis ca. 480 km

Deze dag verlaat u Chicago via de beroemde Route 66. U rijdt door het boerenlandschap van Illinois op weg naar Saint Louis, Missouri.

Dag 10: Saint Louis – Springfield ca. 340 km

Laat de Mississippi rivier achter u en rijdt verder langs Route 66 door het mooie landschap van de Ozark regio in Missouri naar Spingfield,.

Dag 11: Springfield – Tulsa – Oklahoma City ca. 520 km

Op weg naar Oklahoma City rijdt u een van de beroemdste stukjes van Route 66. Gedurende de Dust Bowl, de tijd van grote droogte en zand stormen, welke begon in 1930, was voor veel mensen in Oklahoma Route 66 het begin van en nieuw leven. Door de droogte was het land niet meer bewerkbaar voor de landbouw en trokken zij naar California.

Dag 12: Oklahoma City – Amarillo ca. 420 km

Al rijdend van Oklahoma City naar Amarillo komt u eerst door het land waar eens de Cheyenne en Arapaho indianen leefden en op Buffalo’s jaagden. Vervolgens komt u aan in Texas, de staat van de cowboys, de olie, de katoen en de miljonairs.

Dag 13: Amarillo – Santa Fe ca. 150 km

Voordat u Amarillo verlaat moet u echt even naar de Cadillac Ranch. Dit is een weiland waar tien Cadillacs met hun neus in de grond staan. Deze mag u met uw eigen gekochte spuitbus verven en leuk om te doen! Santa Fe, beroemd om de musea en art galleries. Santa Fe wordt ook wel The Art Center of the Southwest genoemd.

Dag 14: Santa Fe- Albuquerque  ca. 150 km

Albuquerque in de staat New Mexico staat bekend om zijn prachtige vergezichten. Bezoek de verschillende musea, waaronder het Museum of Nucleair Science & History.

Dag 15: Albuquerque

Geniet van de Mexicaanse sfeer en de prachtige natuur rondom Albuquerque. Een bezoek aan de Old Town Area is een aanrader. Ook leuk is een tocht met de Sandia Peak Tramway, deze brengt u ongeveer 3.000 meter hoog voor een pachtig uitzicht.

Dag 16: Albuquerque – Holbrook ca. 420 km

De highlight van vandaag op weg naar Holbrook in Arizona is Petrified Forest National Park.

Dag 17: Holbrook – Flagstaff – Grand Canyon  ca. 450 km

U komt door Navajo Indian Country als u naar Grand Canyon National Park rijdt. Een spectaculair National Park wat niet voor niets een van de wereldwonderen wordt genoemd!

Dag 18, 19 & 20: Grand Canyon –  Las Vegas ca. 480 km

En dan nu drie dagen iets heel anders. Viva Las Vegas! Tijd om te winkelen, heerlijk te dineren of een geweldige show te bezoeken. Wat natuurlijk kan is een gokje wagen in 1 van de vele casino’s. U kunt de Hooverdam te bezoeken of Red Rock Canyon of gewoon aan het zwembad vertoeven om heerlijk te ontspannen. Vergeet ook de vele malls niet, waaronder 2 outlet shopping centers.

In Las Vegas is zo veel te beleven dat u er wel een week zou kunnen doorbrengen! EN dat verzorgen wij natuurlijk graag voor u.

Dag 21: Vertrek Las Vegas

Uw laatste dag van deze rondreis. Nadat u uw huurauto heeft ingeleverd begint u aan de thuisreis.

Dag 22: Aankomst thuis

U komt aan op uw thuisbestemming. Wij hopen dat u een onvergetelijke reis hebt gehad.

Offerte aanvraag rondreis Coast to Coast

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen