Rondreis Colorado

Rondreis Colorado: Inclusief vluchten, autohuur en verblijf vanaf € 2.145,-

Rondreis Colorado nu met 20% korting op  Alamo huurauto start en eindigt in Denver. U komt door Mount Rushmore in de Black Hills en Yellowstone National Park. In Denver staat u aan de poort van de Rockies. Bezoek aan The Crazy Horse Memorial mag niet ontbrken. ’s Werelds grootste monument uitgehouwen in het graniet van de Black Hills in de Amerikaanse staat South Dakota, ter ere van de 19e-eeuwse Lakotaleider Crazy Horse. Het adres is #12151 Ave of the Chiefs, Crazy Horse, SD 57730. Het project is begonnen in 1948 door Korczak Ziolkowski en er is nog geen idee wanneer dit monument af is. Tevens is ook de Camper is via America Travel Guide te huren.

Aankomst in Denver

In Down Town Denver is er een hotelkamer gereserveerd. De volgende dag begint u aan een avontuurlijke rondreis Colorado. Die u langs de mooiste plekken van de Rockies brengt. De dagelijkse reisafstanden hebben we kort gehouden. zodat u zich niet hoeft te haasten en kunt genieten van alles wat u tegen komt, u heeft immers vakantie.

Rondreis Colorado Highlights

Highlights tijdens deze reis zijn onder andere:

 • Rocky Mountains National Park
 • Fort Laramie
 • Mount Rushmore
 • Crazy Horse Memorial
 • Devil’s Tower National Monument
 • Buffalo Bill Museum
 • Yellowstone National Park.

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis Colorado (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Omschrijving rondreis Colorado

Dag 1: Amsterdam – Denver

Denver, “the Mile-High-City”. Ten oosten van The Rocky Mountains. Na aankomst te Denver haalt u de huurauto op de luchthaven op. Bezoek Larimer Square. De oudste kern van Denver. Schilderachtige gebouwen, binnenplaatsen, gaslantaarns, restaurants en nachtclubs.

Dag 2: Denver

Het centrum van Denver bied voor de hele dag vertier.

Dag 3 en 4: Keystone/ Custer State Park Mount Rushmore ca. 640 km

Richting Keystone.  U rijdt door schitterende natuur. Als u door de Black Hills rijdt begrijpt waarom Black Hills. Met zijn rijke Native American geschiedenis. Eenmaal aangekomen in Keystone zijn er tal van bezienswaardigheden om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Mount Rushmore. Verplichte kost is Crazy Horse Memorial Sculpture.

Dag 5: Keystone – Sheridan  ca. 352 km

Sheridan ligt aan de rand van Bighorn Mountain. Het land was van de Native Americans. Vroeger zijn hier veel conflicten uitgevochten zijn. Geschiedenis zoals het leuk is Deadwood. Een must-see in Sheridan is de Bradford Brinton Memorial Ranch. Hier kunt u het vroegere westerse leven zien.

Dag 6: Sheridan – Cody ca. 320 km

Vandaag gaat uw reis naar Cody. Dit typisch western stadje. The capital city of Rodeo genoemd. Het werd gesticht door William F. Cody. Bekend als Buffalo Bill. Buffalo Bill Historical Center, dat bestaat uit 4 musea. het is geweldig, ik heb het zelf gezien.

Dag 7 en 8: Cody – Yellowstone ca. 160 km

Het Yellowstone National Park. Eén van de hoogtepunten van deze rondreis Colorado. Dit is het oudste nationale park van de VS. Het kreeg in 1872 deze status. De meest opmerkelijke natuurwonderen zijn de warmwaterbronnen. Ook de spuitende geisers zijn geweldig.

Dag 9: Cody – Yellowstone – Jackson/Grand Teton Village ca. 212 km

Grand Teton National Park, ten zuiden van Yellowstone National Park. Het staat bekend om zijn prachtige bergformaties. U kunt hier ook kanoën en bergbeklimmen. Tijdens het vissen kunt u ook vogelspotten. Jackson Hole is een vallei net buiten het park. Hier zijn de bergen vanuit het niets lijken te zijn ontstaan.

Dag 10: Jackson Teton Village – Salt Lake City ca. 490km

Salt Lake City; ook wel Mormon City genoemd. Bezoek het meer en het immens grote Temple Square. Bezoek het Cathedral of the Madeline en het Utah Museum of National History.

Dag 11 en 12: Salt Lake City – Moab ca. 368 km

Door bossen en woestijngebied gaat de reis vandaag naar Moab. Vanuit Moab kun je Arches National Park bezoeken. Het spectaculaire en unieke landschap bestaat uit meer dan 2.000 rots bogen. Tevens is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Canyonlands. Canyonlands is voor velen het meest afwisselende nationale park van het zuid-westen.

Dag 13: Moab – Vail ca. 368 km

Op de weg naar Vail komt u langs Glenwood Springs. Het ligt op de splitsing van de Colorado river en de Roaring Fork river. Glenwood Springs heeft werelds grootste Hot Spring pools. Deze werden vroeger gebruikt werden door de Ute indianen. U overnacht in Vail, een van Amerika’s grootste en bekendste skiplekken.

Dag 14: Vail – Boulder ca. 312 km

Geniet van de rit van Vail naar Boulder. Deze weg ligt voor een groot gedeelte langs de Colorado River. De Eagle River wat u ook een mooi uitzich geeft tijdes de route.

Dag 15: Boulder – Denver ca. 48 km

Vandaag een korte rit naar Denver. Met het inleveren van uw huurauto komt er een einde aan een heerlijke rondreis Colorado. De rondreis die u altijd zal bijblijven.  of heeft u een verlenging geboekt?

Dag 16: Denver – Amsterdam

U komt aan op uw thuisbestemming, u zult terug kunnen kijken op een onvergetelijke reis.

Offerte aanvraag rondreis Colorado

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen