Rondreis Wild Wild West

Rondreis Wild Wild West: Inclusief vluchten, autohuur en verblijf vanaf € 1.495,-

Rondreis Wild Wild West… Zoals de naam al doet vermoeden brengt deze reis u door het midden westen van Amerika. Rondreis Wild Wild West nu met 20% korting op  Alamo huurauto laat u kennismaken met het wilde westen! De paarden, de koeien, de cowboys, de ranches en niet te vergeten de rodeo’s. Geen grote drukke steden, maar rust, ruimte en hele mooie landschappen! De rondreis begint en eindigt in Denver, toegangspoort tot de Rocky Mountains. Van hieruit vertrekt u voor een prachtige rondreis door de Rocky Mountains. Ook komt u in het typische Westernstadje Steamboat Springs. Natuurlijk mag ook een bezoek aan Yellowstone National Park, de Mammoth Hot Springs en Jackson Hole op deze Wild Wild rondreis niet ontbreken. Hoogtepunt van deze reis is het verblijf op een echte ranch. Homecooked meals, paarden, vee en kilometers ver kijken zonder een stad te zien. Hier is het dragen van een hoed en cowboylaarzen heel gewoon. Een unieke ervaring. Tevens is ook de Camper via America Travel Guide te huren.

Amsterdam – Denver

Na aankomst in Denver rijdt u met uw huurauto naar uw hotel. Op dag 2 begint u aan een prachtige rondreis Wil Wild West door o.a. Colorado, Wyoming en South Dakota. U gaat naar Yellowstone National Park en brengt een bezoek aan Rapid City en Deadwood.

Rondreis Wild Wild West Highlights

 • Denver
 • Yellowstone National Park
 • Deadwood
 • Estes National Park
 • Custer State Park

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis Wild Wild West (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Omschrijving Rondreis Wild Wild West

Dag 1 en 2: Amsterdam – Denver

U komt aan in Denver en na de auto opgehaald te hebben gaat u naar uw hotel. Denver is een gezellige stad die goed te belopen is maar u kunt er ook gebruik maken van de gratis tram. In Denver is een bezoek aan het museum zeer de moeite waard en een bezoek aan de bookstore en de Wrangler Wear store een must.

Dag 3: Denver – Cheyenne ca. 165 km

Van Denver gaat de reis vandaag naar Cheyenne, een historisch plaatsje met mooie gebouwen en u slaapt dan ook in een van de historische hotels. Cheyenne staat onder andere bekend om de Frontier Days.

Dag 4 en 5: Cheyenne – Custer State Park ca. 420 km

Deze twee dagen verblijft u in Custer State Park. Custer State Park is ook een reservaat met veel wild en ligt in de Black Hills in het zuidwesten van South Dakota. Het is het eerste en grootste park van de staat South Dakota en genoemd naar Lt. Colonel George Armstrong Custer.

Dag 6: Custer State Park – Rapid City ca. 70 km

Rapid City uw bestemming van vandaag. Rapid City is de op een na grootste stad van South Dakota en ligt tegen de oostkant van de Black Hills. Rapid City wordt ook wel de “Gateway to the Black Hills” en de “Star of the West” genoemd.

Dag 7: Rapid City – Deadwood ca. 70 km

Even terug in de tijd voor een dag tijdens uw verblijf in Deadwood. Gezellig druk en een beetje toeristisch; souvenirwinkeltjes, restaurantjes, saloons , klederdracht, theater op straat en oude gebouwen en casino’s en dat alles in Wild West stijl!

Dag 8: Deadwood – Sheridan ca. 340 km

Vandaag rijdt u via de prachtige Black Hills naar Sheridan. Tijdens deze rit kunt u ook een bezoek brengen aan Crazy Horse Memorial en aan het wereldberoemde Mount Rushmore. Voordat u Sheridan inrijdt, kunt u ook nog een bezoek brengen aan Bighorn National Forest; met zijn prachtige watervallen en bergen.

Dag 9: Sheridan – Cody ca. 240 km

Uw reisdoel Cody is een plaatsje waar je een keer geweest moet zijn. Ook hier vindt je saloons en cowboys, goede restaurants en in juli en augustus de rodeo!

Dag 10: Cody – Gardiner ca. 390 km

Gardiner Montana is vandaag uw bestemming. Dit omdat u van hieruit een bezoek kunt brengen aan Mammoth Hot Springs. De hot springs geven een hele bijzondere uitstraling aan dit landschap en voor wie dit nog nooit gezien heeft een unieke ervaring!

Dag 11: Gardiner – Yellowstone National Park ca. 110 km

Een van de beroemde parken van de Verenigde Staten is Yellowstone National Park in Wyoming en natuurlijk gaat u ook hiernaar toe. Yellowstone heeft veel wildleven, een prachtig landschap en natuurlijk de geisers waarvan de beroemdste Old Faithful is die iedere ongeveer 45 minuten in volle glorie te zien is!

Dag 12: Yellowstone National Park – Jackson Hole ca. 130 km

Jackson, dit stadje is een mengeling tussen het wilde westen en een ski oord en heel erg gezellig. Leuke winkeltjes, restaurantjes en de Silver Dollar bar in een leuk centrum!

Dag 13: Jackson Hole – Steamboat Springs ca. 620 km

Steamboat Springs is ook zo’n een typisch westernstadje met een echte cowboysfeer, gelegen in de Rocky Mountains. ‘s Winters is het een veel bezochte ski locatie. Het kent een aantal goede restaurants en in de naaste omgeving bevinden zich diverse hot springs. Het water van deze warme bronnen wordt eveneens gebruikt om de zwembaden van Steamboat Springs te voorzien.

Dag 14: Steamboat Springs – Estes Park ca. 290 km

Estes park. Vanuit Estes Park kunt u het Rocky Mountains National Park ontdekken. In het Rocky Mountain National Park bevinden zich de hoogste bergtoppen van de USA. Dit nationale park geeft waar je ook staat een prachtig uitzicht over de omgeving.

Dag 15: Estes park – Denver ca. 100 km |Amsterdam

Vandaag gaat u naar Denver waar u de huurauto inlevert en aan uw thuisreis begint.

Dag 16: Amsterdam

U komt aan op uw thuisbestemming. U kunt terug kijken op een onvergetelijke Wild Wild West rondreis.

Offerte aanvraag rondreis Wild Wild West

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen