Rondreis Yellowstone

Rondreis Yellowstone: Inclusief vluchten, autohuur en verblijf vanaf € 2.795,-

Rondreis Yellowstone nu met 20% korting op  Alamo huurauto is onze meest uitgebreide reis door het westen van de Verenigde Staten van Amerika. Deze reis laat u (bijna) alles zien wat het westen te bieden heeft. U komt niet alleen in de bekende grote steden als San Francisco, Los Angeles, Salt Lake City en niet te vergeten Las Vegas.

Ook door de meest beroemde parken van het westen zoals de Grand Canyon National Park, Bryce Canyon National Park, Death Valley, Yosemite, Zion, Mesa Verde en Yellowstone National Park. Door de combinatie van steden en natuur is dit een onvergetelijke rondreis Grand Tour Western door Amerika.  Tevens is ook de Camper via America Travel Guide te huren.

Aankomst in San Francisco

Bij aankomst in San Francisco is er voor u een hotelkamer gereserveerd en de volgende dag begint u aan een avontuurlijke reis die u langs de mooiste plekken van California, Arizona, Colorado, Wyoming, Utah en Nevada brengt. De dagelijkse reisafstanden hebben we kort gehouden zodat u zich niet hoeft te haasten en kunt genieten van alles wat u tegen komt, u heeft immers vakantie.

Rondreis Yellowstone Highlights

 • Grand Canyon National Park
 • Bryce Canyon
 • Zion
 • Las Vegas
 • San Francisco
 • Yosemite National Park
 • Yellowstone National Park

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis Yellowstone (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Omschrijving rondreis Yellowstone

Dag 1: Amsterdam – San Francisco

Aankomst in San Francisco, waar u 2 nachten zult verblijven. Genoeg tijd om te genieten van een van de mooiste steden van Amerika. Bezoek Chinatown, de grootste Chinese gemeenschap buiten Azië en Fisherman’s Wharf met haar vele winkels, restaurants en attracties. Hier kunt u ook een boot nemen naar Alcatraz Island, welbekend door de eens zo zwaarbewaakte gevangenis “Alcatraz” waarin u ook een tour kunt maken. Al Capone logeerde hier van 1934 tot en met 1939.

Dag 2: San Francisco

Vandaag heeft u de hele dag de tijd om San Francisco verder te bekijken.

Dag 3: San Fransisco – Santa Maria ca. 480 km

Vandaag rijdt u langs één van de mooiste wegen van Amerika, met zijn prachtige uitzichten over de Pacific Ocean. Onderweg komt u langs Monterey, met één van de beste aquariums ter wereld, en de 17-mile drive. U rijdt vervolgens door naar Santa Maria, onderweg komt u langs het plaatsje San Simeon waar u nog een bezoek kan brengen brengen aan Hearst Castle.

Dag 4: Santa Maria – Los Angeles  ca. 340 km

De reis gaat vandaag verder naar Los Angeles, bezoek onderweg het Deense stadje Solvang en maak zeker een stop in Santa Barbara. Een gezellige badplaats bekend vanwege haar schitterende ligging, Spaans-Koloniale architectuur, een grote hoeveelheid winkels en restaurants en een uitnodigend strand. U overnacht twee nachten in Los Angeles.

Dag 5: Los Angeles

U kunt een bezoek brengen aan de Universal Studios waar vele bekende tv-series zijn en worden opgenomen, bezoek Beverly Hills en Hollywood het is met name bekend vanwege het grote aantal pop- en filmsterren dat er woont. En bezoek Sunset Boulevard, waar veel beroemdheden rondhangen, is vooral bekend om zijn boetiekjes, restaurants, rockclubs en nachtclubs.

Dag 6: Los Angeles – Flagstaff ca. 740 km

U rijdt via de Mojave woestijn naar Flagstaff, de grootste stad in het noorden van Arizona. U kunt het centrum bezoeken en heerlijk dineren in een van de vele restaurants.

Dag 7: Flagstaff – Grand Canyon – Flagstaff

De Grand Canyon ligt op ongeveer een uur rijden vanaf Flagstaff. Vandaag kunt u een van de zeven wereldwonderen met eigen ogen bekijken. U kunt langs de Rim rijden, een korte wandeling of een helikoptervlucht maken.

Dag 8: Flagstaff – Mesa Verde ca. 450 km

Vandaag rijdt u via de Grand Canyon naar Mesa Verde National Park, u kunt het park bezoeken, welke zo’n 4000 archeologische vindplaatsen herbergt, waaronder 600 rotswoningen van de Anasazi. Bezoek ook de Fiat Mesa, die net 800 m boven de omgeving uitsteekt.

Dag 9: Mesa Verde- Moab ca. 260 km

U kunt in de avond Moab gaan verkennen, u kunt een excursie maken naar Canyonsland National Park en Arches National Park. In Arches Park vindt u zo’n 2000 door de natuur gevormde, vrijstaande zandstenen bogen. Het aantal varieert van dag tot dag, aangezien oude bogen instorten en nieuwe zich vormen.

Dag 10: Moab – Vernal ca. 370 km

Vandaag rijdt u verder naar Vernal, Vernal is de toegangspoort van het Dinosaurusland. Hier vindt u een steengroeve waarin fossielen van reuzenreptielen en allerlei andere uitgestorven diersoorten bewaard zijn gebleven.

Dag 11: Vernal – Yellowstone ca. 590 km

U rijdt vandaag naar Yellowstone, Het Nationaal park Yellowstone is het eerste nationaal park in de Verenigde Staten en in de wereld. Het park is ook een van de grootste Nationale parken in de Verenigde Staten. In het park leven vele diersoorten, waaronder bizons, herten, verschillende beersoorten, coyotes en wolven. U zult hier 2 nachten verblijven.

Dag 12: Yellowstone

Vandaag heeft de hele dag de tijd om te genieten van het Nationaal park Yellowstone. Yellowstone Canyon en de Olfd Faithful Geiser zijn absoluut een bezoek waard.

Dag 13: Yellowstone – Salt Lake City ca. 610 km

Na een adembenemende rit komt u aan in Salt Lake City. Salt Lake City is de hoofdstad van Utah. Salt Lake City is althans niet alleen de hoofdstad, maar inmiddels ook uitgegroeid tot de grootste stad van de staat. U kunt het Temple Square bezoeken.

Dag 14: Salt Lake City – Capitol Reef ca. 320 km

U verlaat Salt Lake City en rijdt verder naar Capitol Reef National Park, het park werd genoemd naar de enorme rots die 150 km lang is. 65 Miljoen jaar geleden is er een grote plooi in de aardkorst ontstaan van honderden kilometers dwars door zuidelijk Utah. In Capitol Reef wordt deze plooi en zijn spectaculaire geërodeerde verzameling van kleurrijke rotsen, massieve blokken, canyons en bogen beschermd.

Dag 15: Capital Reef – Bryce Canyon ca. 200 km

U rijdt vandaag verder naar Bryce Canyon National Park. In Bryce Canyon National Park vindt u zogeheten amfitheaters van kleurrijke geërodeerde rode rotsen. Deze rotstorens worden ‘hoodoos’ genoemd en u vindt ze nergens anders ter wereld. Het licht wat reflecteert op de ‘hoodoos’ zorgt voor een steeds wisselend schouwspel. Vanuit Rainbow Point heeft u een schitterend uitzicht en bij helder weer kunt u soms wel meer dan 150 km ver kijken. Er zijn hier meerdere gepeilde wandelroutes uitgezet zodat u de park beter kunt verkennen.

Dag 16: Bryce Canyon – Zion National Park ca. 140 km

Het is een korte rit naar Zion National Park, dit prachtige park dankt zijn uiterlijke kenmerken voor een groot deel aan de Virgin River. Een groot ravijn, zijkloven, rijke vegetatie, steile rotswanden en diepe ravijnen zijn de ingrediënten van dit gebied. In 1919 kreeg het park zijn status en het heeft een oppervlakte van 592 vierkante kilometer.

Dag 17: Zion National Park – Las Vegas ca. 210 km

U laat Zion National Park achter u en gaat verder naar Las Vegas, the entertainment hoofdstad van de wereld. De stad die voor iedereen wat te bieden heeft. Waanzinnige live shows, vele winkelmogelijkheden maar ook zeker goede restaurants. Beproef  uw geluk in een van de vele casino’s!

Dag 18: Las Vegas

Vandaag heeft u de hele dag de tijd om al het moois te bekijken wat Las vegas te bieden heeft.

Dag 19: Las Vegas – Death Valley ca. 230 km

U gaat verder naar het oosten van Californië, langs de grens van Nevada, ligt Death Valley National Park. Het Park heeft indrukwekkende landschappen en de hoogste gemiddelde temperatuur ter wereld! Het park heeft een oppervlakte van meer dan 13000 km². U kunt er diverse wandelingen maken naar mooie uitzichtpunten.

Dag 20: Death Valley – Yosemite ca. 570 km

Vandaag rijdt u verder naar het Yosemite National Park, één van de mooiste natuurparken ter wereld. Het park staat bekend om zijn hoge watervallen, mammoetbomen, alpenweiden en wilde rivieren. Een wandeling naar de voet van de bekende Yosemite waterval is zeker de moeite waard!

Dag 21: Yosemite – San Francisco ca. 320 km

Vandaag gaat u terug naar San Francisco, waar deze memorabele reis tot een eind komt.

Dag 22: San Francisco – Amsterdam

Nadat u uw huurauto heeft ingeleverd begint u aan de thuisreis.

Dag 23: Amsterdam

U komt aan op uw thuisbestemming, we hopen dat u een onvergetelijke rondreis Yellowstone hebt gehad.

Offerte aanvraag rondreis Yellowstone

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen