Rondreizen Deep South

Rondreizen Deep South

Bekijk hieronder de rondreizen die wij aanbieden in de Deep South van Amerika. Naast deze rondreizen bieden wij ook rondreizen aan in West Amerika, Oost Amerika en Florida.

Dit zijn voorbeeld reizen en die kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën.

Rondreis Deep South

19 dagen – 17 nachten
v.a. € 1.795,- p.p.

Rondreis Dixie Swing

16 dagen – 14 nachten
v.a. € 1.495,- p.p.

Rondreis Rhythms of the South

15 dagen – 13 nachten
v.a. € 1.445,- p.p.

Rondreis Southern Charm

16 dagen – 14 nachten
v.a. € 1.499,- p.p. 

Rondreis Texas

10 dagen – 8 nachten
v.a. € 1.195,- p.p. 

Rondreizen door de Deep South

Betekenis Deep South

Rondreizen Deep South is een verzamelnaam voor een rondreis door aantal zuidelijke Staten in Amerika. De muzieksteden Memphis, Nashville & New Orléans doet u vanzelfsprekend aan tijdens één van onze rondreizen Deep South. The Deep South is de perfecte bestemming voor muziekliefhebbers. De rijke historie van steden zoals Vicksburg, bekend van de Slag bij Vicksburg. Deze veldslag betekende het keerpunt in de Amerikaanse Burgeroorlog. Het Noordelijke leger overwon het Zuidelijke leger op 4 juli 1863. Onze rondreizen door The Deep South voeren u mee terug naar vroegere tijden.

Staten van de Deep South

Bij ons bestaat The Deep South uit de volgende staten: Arkansas, Kentucky, Tennessee, North Carolina, South Carolina, Virginia, Georgia, Alabama, Mississippi, Texas en Louisiana. Deze negen Staten hebben ieder hun eigen identiteit, maar zeer zeker ook een aantal dingen gemeen. Zoals de geschiedenis van deze prachtige Staten. Hun gemeende gastvrijheid en belangstelling. Het goede eten, drinken en natuurlijk de muziek!

Een rondreis Deep South is de ideale rondreis om door zonnige staten te rijden. Deze staten zijn heel relaxed en erg Lay Back. De rondreizen kan je met een auto, camper of motor maken

Bezienswaardigheden

Atlanta, Georgia is een moderne stad met vele kleurrijke verschillen. Hier is ook de laatste rustplaats van dominee Martin Luther King. De mensenrechtenactivist die in de jaren vijftig en zestig een geweldloze strijd voerde. Hij was fel tegen de rassenscheiding in de VS. Ook het hoofdkwartier van het Coca-Cola imperium is er gevestigd. Hier kun je een bezoek brengen en zien welke smaken er wereldwijd zijn.

In Lynchburg is de distilleerderij van de beroemde Jack Daniels whisky. Het mystieke ervan is, je mag het wel kopen, maar het is bij wet verboden om het daar te drinken. Memphis, de stad van Elvis Presley. Natuurlijk is daar Graceland, The Holy Ground. Vlak bij New Orleans ligt de Oak Alley Plantation. St. James Parish is de meest bekende plantage-villa met een 240 meter lange laan die vanaf de plantage-villa tot aan de oever van de Mississippi River loopt.

Wil je op een rustige en relaxte manier veel zien van New Orleans? Doe dit dan met een rit per historische tram, het is echt een aanrader! De lijnen St. Charles, Canal Street en Riverfront vertrekken vanaf verschillende plaatsen vanuit Downtown. De tram gaat naar de verschillende kleurrijke wijken. Onderweg zult u ongetwijfeld lokale blues bandjes zien én horen.