Rondreis New Mexico

Rondreis start in Dallas:  Inclusief vluchten, autohuur en 3* verblijf vanaf € 1299,-
Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen. Dit is een voorbeeld reis en kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën. 

Rondreis New Mexico: American Airlines vliegt non stop naar Dallas en United Airlines vliegt non stop op Houston. Texas is grootste staat van Amerika. De Mexicaanse invloeden en schoonheid wisselen elkaar hier af. Kunt u langer van huis dan deze voorgestelde nachten dan is het zeker de moeite waard om hier en daar een nachtje langer te blijven! Tevens is ook de Camper via America Travel Guide te huren.

Aankomst in Dallas

Na aankomst in Dallas haalt u de huurauto op en gaat op weg naar uw hotel. Natuurlijk kunt vooraf ook al vast de stad gaan ontdekken.

Rondreis New Mexico Highlights

 • State Capitol Building in Austin
 • Johnson Space Center in Houston
 • Spanish Governor’s Palace in San Antonio
 • El Paso
 • Cadillac Ranch

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis New Mexico (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele wijzigingen.

Dag tot dag beschrijving rondreis New Mexico

Dag 1: Amsterdam – Dallas/Fort Worth

Na aankomst in Dallas haalt u de huurauto op en gaat op weg naar uw hotel. Natuurlijk kunt vooraf ook al vast de stad gaan ontdekken.

Dag 2: Dallas – Austin ca. 333 km

Op weg naar de hoofdstad van Texas! Hier is ook het mooie State Capitol Building en Texas State History Museum. Austin is een levendige en muzikale stad en beschouwt zichzelf als ‘Live Music Capital of the World’. Dit vanwege de enorme diversiteit van live muziek verspreid over de stad. Vooral natuurlijk in de entertainment districten zoals Sixth Street en het Warehouse District. Life muziek is op S Congress Ave

Dag 3 & 4: Austin – Houston ca. 323 km

Ontdek Houston’s verleden in het Heritage Park tussen de Skycrapers van downtown Houston. Bezoek het nabijgelegen Johnson Space Center om het fascinerende verhaal achter Amerika’s liefde voor het heelal te leren kennen.

Dag 5 & 6: Houston – Corpus Christi ca. 342 km

Eventueel kunt u op weg naar Corpus Christi een kleine detour maken via het eiland Galveston dat vol staat met Victoriaanse herinneringen aan de tijd dat Galveston nog Texas’ grootste en belangrijkste haven was. Het eiland domineerde de handel langs de Gulf tot de groei werd tegengehouden door een orkaan. Vervolgens gaat u op weg naar Corpus Christi een zeehaven die Texas’ speelplaats is.

Dag 7: Corpus Christi – San Antonio ca. 239 km

Onderweg ziet u de grote open vlakten en boeren bedrijven van de Duitse kolonisten. San Antonio’s unieke mix van culturen maakt het een van de charmantste steden in de V.S. Uw hotel voor de komende twee nachten bevindt zich in het hart van de stad op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden.

Dag 8: San Antonio

Slenter langs de Riverwalk of bezoek El Mercado of the Alamo City. Bezoek Spanish Governor’s Palace.  Er zijn vele Spaanse missies deze brengt u naar het historisch erfgoed van deze charmante stad. De geschiedenis staat stil bij de veldslag tussen een handjevol Texanen en Santa Ana’s grote leger. Toen deze plaatsvond en wat later de basis was voor het uitroepen van de Republiek Texas.

Dag 9 & 10: San Antonio – Pecos ca. 530 km

Hier tussen de glooiende heuvels was de plaats van de eerste nederzettingen in Mid-Texas. De boeren moesten onvruchtbare aarde en plunderaars zien te overwinnen om hier te kunnen wonen. U overnacht in Pecos.

Dag 11 & 12: Pecos – El Paso ca. 386 km

Vandaag gaat u naar El Paso, gelegen in de meest westelijke punt van Texas. Dit is de Amerikaans/Mexicaanse grens. Het feit dat het zo dicht bij Mexico ligt betekend dat El Paso het beste van twee werelden te bieden heeft. De inwoners hebben lang plezier gehad van het voordeel dat het tussen drie staten en naties ligt. Het klimaat van El Paso is typisch voor de zuidwestelijke woestijn.  Het is gelegen aan de voet van de Franklin Mountains. De mix van culturen maakt de Sun City een unieke en interessante plaats om te bezoeken.

Dag 13 & 14: El Paso – Albuquerque ca. 433 km

Laat El Paso achter u en vertrek naar New Mexico. Gelegen aan een rivier ligt de historische stad Albuquerque waar genoeg te zien en te beleven is.

Een stad vol attracties en evenementen. Van de Historische Old Town waar de Villa of Albuqueurque is opgericht. Misschien is het Albuquerque International Balloon Fiesta, het meest populaire luchtballon evenement in de wereld. De code van het Westen regeert hier. Als u noordwaarts door Pecos County reist waar reuzen en legendes, zoals Pecos Bill, zijn ontstaan. Kijk uit naar herten, hazen en coyotes als u door dit op het oog verlaten terrein rijdt.

Dag 15 & 16: Albuquerque – Santa Fe – Amarillo ca. 549 km

Uniek aan dit gebied zijn de Pinyon Pines. Aan deze grote stuiken groeien eetbare noten. Deze noten worden als een delicatesse in het Westen beschouwt. U rijdt verder oostwaarts naar de The Texas Panhandle. Amarillo was vroeger een overslag station voor rundvee transport richting het noorden. De rundvee industrie is nog steeds een belangrijk onderdeel van de stads economie. Amarillo staat vooral bekend vanwege de Cadillac Ranch. Er zijn 10 Cadillacs met hun neus in de grond begraven en steekt de helft van deze auto’s nog boven de grond uit. Ze zijn allemaal rijkelijk versierd met graffiti. En als u wilt, mag u daar zelf ook nog een bijdrage aan leveren!

Dag 17 & 18: Amarillo – Dallas ca.590 km

Vandaag rijdt u oostwaarts naar Palo Duro Canyon en bekijk de kunst van de pre/Pueblo inwoners. Vervolg daarna uw weg richting Dallas. Katoenvelden en graansilo´s flankeren de highway op weg naar Dallas.

Dag 19: Dallas – Amsterdam

Uw laatste dag in deze prachtige staat. Nadat u uw huurauto heeft ingeleverd begint u aan de thuisreis.

Dag 20: Amsterdam

U komt aan op uw thuisbestemming. De belevenis van een grandioze vakantie is ten einde .

Offerte aanvraag rondreis New Mexico

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen