Rondreizen Oost Amerika

Rondreizen Oost Amerika

Bekijk hieronder de rondreizen die wij aanbieden in het Oosten van Amerika. Naast deze rondreizen bieden wij ook rondreizen aan in West Amerika, Deep South en Florida.

Dit zijn voorbeeld reizen en die kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën.

Rondreis Capital Region

16 dagen – 14 nachten
v.a. € 1.650,- p.p.

Rondreis New England

10 dagen – 8 nachten
v.a. € 1.295,- p.p. 

Rondreis New Hampshire

15 dagen – 13 nachten
v.a. € 1.495,- p.p. 

Rondreis Oost Amerika

16 dagen – 14 nachten
v.a. € 1.645,- p.p. 

Rondreis Oostkust Amerika

11 dagen – 9 nachten
v.a. € 1.425,- p.p. 

Rondreis Untamed America

18 dagen – 16 nachten
v.a. € 1.625,- p.p. 

Rondreizen door Oost Amerika

New York City

Het oosten van Amerika heeft reizigers ontzettend veel te bieden. Met stip op nummer één staat natuurlijk de wereldstad New York. New York is ‘The City That Never Sleeps’. Vrijwel iedereen wil hier minstens één keer in zijn leven geweest zijn. De lichtjes en de drukte van Times Square zijn indrukwekkend. In het prachtige Central Park kun je heerlijk wandelen. In New York zijn er zijn prachtige musea en verschillende wijken die je kunt ontdekken.

Flaneer over Fifth Avenue met zijn prachtige winkels waaronder die van Prada, Rolex, Cartier en Armani. De iconische wolkenkrabbers die deze stad rijk is, geeft je een gevoel nietig te zijn. Op Empire State Building kan je heel New York vanaf het observatiedek van  bekijken, dit dek ligt op 320 meter hoogte. Als je het in de avond gaat bezoeken, zie je een waar licht spektakel over de stad. Om de stad goed te verkennen kan je gebruik maken van de Hop on Hop off bus tours.

Op Fifth Avenue kun je scala aan musea bezoeken. Zoals The Metropolitan Museum of Art, Neue Galerie, de Solomon R. Guggenheim Museum, de National Academy Museum & School, Cooper-Hewitt, National Design Museum, Goethe-Instituut, The Jewish Museum en El Museo del Barrio.

Wat zeker niet mag ontbreken aan het bezoek aan New York is een bezoek aan het Statue of Liberty. Als je overvaart naar Ellis Island kom je langs het Statue of Liberty.

Boston

Boston is met recht de chique tegenhanger van New York. Minstens zo bijzondere stad, maar heel anders. Het is een van de oudste steden van Amerika en de Europese roots van de stad zijn nog altijd zichtbaar. Deze twee steden zijn een ideaal start- of eindpunt van een rondreis door Oost Amerika. Vanuit Boston kan je bijvoorbeeld heel makkelijk de staten van New England ontdekken, die vooral tijdens de herfstmaanden spectaculair mooi zijn. De zogenaamde Indian Summer is absoluut een prachtig jaargetijde voor de rondreis door Oost Amerika.

In Boston kun je een 4 kilometer lange wandeltocht maken. De route van deze wandeltocht kan herkend worden aan de rode lijn die over de stoep loopt en je langs historische gebouwen en door rustieke steegjes brengt. Het wordt de Freedom Trail genoemd. Een bekend landmark is de Skyscraper John Hancock Tower, op de 60ste verdieping is het Observatory Deck. Hier vanaf heb je een prachtig uitzicht over Boston.

Van Boston naar Cape Cod is het maar 1½  uur rijden. Cape Cod is een mooi en rustig schiereiland. Het is vooral bekend om zijn kabeljauwvisserij (cod = kabeljauw). Een super mooi vergezicht heb je aan de Shore Road bij de vuurtoren (Chatham Lighthouse).

Niagara Falls

Niagara Falls zijn werelds grootste watervallen. Deze kolkende watermassa bestaat uit drie watervallen. Horseshoe Falls is de grootste met zijn breedte van 671 meter. Het kolkende water stort zich met donderend geraas 53 meter naar beneden. Je kunt met een cruiseboot ‘Maid of The Mist’ deze watervallen bezoeken, waarbij je gegarandeerd nat wordt. Via de Cave of Winds in het Niagara State Park kun je op Goat Island met een lift 53 meter naar beneden. Hier kan je de watervallen van onderaf te bekijken. In de avond zijn de Niagara Falls prachtig verlicht. Er is ook een 100 meter hoge Observation Tower in Maple Leaf Village. Hier vanaf heb je een prachtig overzicht van dit natuurpracht.