Rondreis New England

Rondreis New England: Inclusief vluchten, autohuur en verblijf vanaf € 995,-   
Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen. Dit is een voorbeeld reis en kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën. 

Rondreis New England met nu 20% korting op Alamo huurauto gaat door het oosten van de Verenigde Staten van Amerika en begint en eindigt in Boston. Onderweg kunt u genieten van de natuurlijke landschappen die deze regio te bieden heeft. In Boston heeft u tijd om via de rode draad de geschiedenis van de stad te volgen terwijl u in Salem mee kunt doen aan een heuse heksenvervolging. Via de mooie vuurtoren van Portland Head, de White Mountains en Shaker Village gaat de rondreis New England verder langs de oostkust van Amerika. Tevens is ook de Camper via America Travel Guide te huren.

Aankomst in Boston en aanvang rondreis New England

Nadat u in Boston bent aangekomen gaat u op pad naar uw hotel en de volgende dag begint u aan een avontuurlijke reis die u langs de mooie plekjes in Massachusetts, Maine, New Hampshire en Vermont brengt. De dagelijkse reisafstanden hebben we kort gehouden zodat u zich niet hoeft te haasten en kunt genieten van alles wat u tegen komt, u heeft immers vakantie.

Rondreis New England Highlights

 • Old North Church
 • Salem
 • Portland Head
 • Hancock Shaker Village
 • Cape Cod

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis New England (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Dag tot dag beschrijving rondreis New England

Dag 1: Amsterdam – Boston aanvang rondreis New England

Aankomst in Boston. Voor Amerikaanse begrippen is Boston een oude stad en u zult er dan ook tal van mooie historische gebouwen aantreffen. In Boston kunt u een 4 kilometer lange looproute volgen die bekend staat onder de naam Freedom Trail. Deze wandelroute, aangegeven door een rode lijn op de trottoirs, begint bij Boston Common. Dit is het oudste publieke park van Amerika en voert u langs vele bezienswaardigheden van Boston. Een aantal highlights langs deze route zijn het State House, de begraafplaats Old Granary, het Old South Meeting House. Hier zetelde vóór de revolutie de Britse gouverneur. Een bezoek aan het marktgebouw Faneuil Hall en het ernaast gelegen Quincy Market. Het voert u ook door North End, het oudste gedeelte van Bosten en langs de Old North Church. Het eindigt bij de USS Constitution, het oudste oorlogsschip van de Amerikaanse marine dat deelnam in de oorlog van 1812 tegen de Engelsen.

Dag 2: Boston

Vandaag Vandaag bekijkt u Boston vanuit de lucht zonder te vliegen. Op de 60e verdieping van de John Hancock Tower heeft u vanaf het John Hancock Observatory een geweldig uitzicht over Boston en haar directe omgeving. Hierna kunt u een bezoek brengen aan Fort Independence. Dit oude verdedigingsfort is gelegen op Castle Island en diende als bescherming voor de haven van Boston. Inmiddels is het eiland met het vaste land verbonden en kunt u er rechtstreeks naar toe rijden. Het fort is alleen in de zomermaanden geopend voor het publiek. Het huidige fort dateert uit 1803 en werd gebouwd door kolonel John Foncin. Het is het laatste fort op deze locatie uit een reeks van zeven. Het eerste fort werd hier al gebouwd rond 1634. Boston biedt u ook een aantal interessante musea zoals het Isabella Stewart Museum, waar op 18 maart 1990 twaalf kunstwerken van o.a. Rembrandt en Vermeer werden gestolen en het Museum of Science dat bekend staat als één van de beste wetenschapsmusea ter wereld..

Dag 3: Boston – Portland ca. 180 km

Vandaag verlaat u Boston en rijdt u naar het noorden naar Salem. U heeft een volle dag om Portland Maine te verkennen. Misschien heeft u weleens gehoord van Portland in de staat Oregon. Die stad werd ooit vernoemd naar Portland in Maine en Portland in Maine is op haar beurt weer vernoemd naar het Engelse Isle of Portland. Een historische bouwwerk is de Cathedral of the Immaculate Conception die in 1869 gereed kwam. Een bezoek aan de oude haven is absoluut de moeite waard. Een adembenemend uitzicht over Portland en haar haven krijgt u vanaf de Portland Observatory Tower, een voormalige 26 meter hoge 8-hoekige vuurtoren waarvan de bouw aanving in 1807 op bevel van Captain Lemuel Moody. Ook downtown Portland is een en al gezelligheid. U vindt er talloze leuke galerieën, pittoreske winkeltjes en diverse toprestaurants.

Dag 4: Portland – North Conway ca.103 km

Tijdens de reis vandaag raden wij u een stop aan in bij Portland Head; de oudste en wellicht ook de mooiste vuurtoren in Maine. Wat later vandaag komt u ook in New Hampshire en via de Kancamagus Highway rijdt u door de White Mountains. Deze Highway is aangelegd langs een oud Indian Trail.

Dag 5: North Conway – Rutland ca. 254 km

Van de White Mountains gaat het vandaag via het westen naar Vermont. Vermont is de enige staat in New England die geen kustlijn heeft. Vermont is ook de staat die geen grote ketens heeft; hier vind je geen Wal-Mart of Mc Donalds! De bestemming van vandaag is Rutland.

Dag 6: Rutland – Springfield (Massachusetts) ca. 212 km

Vandaag zal de reis eindigen in Springfield. Gedurende de reis daar naar toe is het zeker de moeite waard om te stoppen in Hancock Shaker Village vlakbij Pittsfield. Dit authentieke dorp laat het leven zien van de Shaker People, een religieuze groep die emigreerde vanuit Engeland naar New England. Ook reist u vandaag door de Berkshires, de thuishaven van veel festivals.

Dag 7: Springfield – Cape Cod ca. 231 km

U bereikt vandaag the Atlantic en reist via Providence naar Rhode Island; hoofdstad van de kleinste staat van de US. Bezoek hier het “rijke” stadje; al vroeg in de 19e eeuw hadden de “rich and famous” hier hun vakantiehuizen. En dan is daar natuurlijk Cape Cod, waarschijnlijk het meest beroemde eiland in New England. Cape Cod is een prachtig schiereiland wat zijn naam dankt aan de overvloed aan kabeljauw (cod) die rond het eiland te vinden zijn. De verschillende kleine plaatsjes ademen een sfeer van rust en vroeger uit. In Barnstable is de route 6a een historische route die u door het Historic District voert en langs mooie vergezichten. In het plaatsje Chatham vindt u de Chatham Fish Pier, hier lossen de vissersschepen hun dagelijkse vangst. Het gebied rond de vuurtoren, Chatham Lighthouse aan Shore Road is vanwege het vergezicht zeker een bezoek waard. John F. Kennedy en Jackie hebben veel tijd doorgebracht in Cape Cod. Er is dan ook een museum in Hyannis waar u veel hierover kunt terugvinden. In Hyannis vindt u de Cape Cod Mall met meer dan 100 winkels.

Dag 8: Cape Cod

Een hele dag om het mooie Cape Cod te verkennen. Het eiland ten zuiden van Boston is een populaire vakantiebestemming in New England. Dit komt natuurlijk door de lange zandstranden, de verborgen grotten en de mooie dorpjes. Ook vindt u hier het stadje Provincetown waar veel artiesten wonen.

Dag 9: Cape Cod – Boston – Amsterdam

Op weg terug naar Boston raden we nog even een stop aan in Plymouth. Hier vestigden de eerste pelgrims zich in 1620. En er is een open lucht museum; The Plymouth Plantation die zeer de moeite van het bezoeken waard is. Eenmaal terug in Boston eindigt hier uw reis en vliegt u terug naar Nederland, of heeft u een verlenging geboekt?

Dag 10 :  Aankomst in Amsterdam

U komt aan op uw thuisbestemming. Wij hopen dat u een onvergetelijke reis hebt gehad.

Offerte aanvraag rondreis New England

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen