Rondreis Oostkust Amerika

Rondreis Oostkust Amerika vanaf: Inclusief vluchten, autohuur en verblijf € 999.- 
Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen. Dit is een voorbeeld reis en kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën. 

Tijdens de rondreis Oostkust Amerika komt u langs bekende plaatsen in oost Amerika. New York, ‘The City That Never Sleeps’, Philadelphia, Washington D.C en de indrukwekkende Niagara Falls. In iedere stad krijgt u voldoende tijd om de bezienswaardigheden te bewonderen. Bij aankomst in New York is er een hotel voor u gereserveerd en na een welverdiende nachtrust gaat u met nu 20% korting op Alamo huurauto de volgende dag aan een avontuurlijke reis beginnen die meeneemt langs de mooiste plekken van New Jersey, Maryland, Pennsylvania en New York State. Tevens is ook de Camper via America Travel Guide te huren.

Aankomst in New York

Welkom in The City that Never Sleeps! Bezoek het neonlichten paradijs van Times Square, ga naar de top van het Empire State Building en… Yellow Cabs! Ga ontbijten in een echte diner, ga een hotdog eten bij een straatventer, met alles erop en eraan natuurlijk!

Rondreis Oostkust Amerika Highlights

 • New York
 • Washington, DC
 • Philadelphia
 • Niagara Falls

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis Oostkust Amerika (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Dag tot dag beschrijving rondreis Oostkust Amerika

Dag 1:  Amsterdam –  New York

Vandaag gaat u New York bezoeken! Het is een van de steden waar iedereen geweest moet zijn; Times Square, Ground Zero en het Empire State Building. Behalve deze wereldberoemde highlights kunt u ook een tourtje maken door de wijken Brooklyn en Harlem.

Dag 2: New York – Philadelphia  ca. 168 km

Vandaag rijdt u naar Pennsylvania, de geboorteplaats van de United States en een stad vol historie. Neem een middag de tijd om de Independence Hall te bezoeken, waar de Onafhankelijkheidsverklaring werd getekend. Bezichtig de bekende Liberty Bell en bezoek eens de verschillende historische gebouwen en musea. In de avonduren kunt u genieten in een van de vele goede restaurants die Philadelphia u te bieden heeft.

Dag 3: Philadelphia – Washington DC  ca. 220 km

U vervolgt uw reis richting Washington, DC waar u 2 nachten verblijft. De keuze voor toeristen is hier eindeloos. Maak een bezoek aan het Smithsonian Institution dit is een Amerikaans onderwijs en onderzoekinstituut aan de Mall. Het complex bestaat uit 16 verschillende musea, waar u alles kunt vinden over Amerika op historisch, cultureel en sociologisch gebied. Dan zijn er natuurlijk ook nog de monumenten, parken, en de fabelachtige overheidsgebouwen die open staan voor het publiek.

Dag 4: Washington DC

U heeft de hele dag om te genieten van Washington DC. Wellicht is een fietstocht door de stad een aanrader of bezoek het indrukwekkende Arlington National Cemetery.

Dag 5: Washington DC – Pittsburgh ca. 290 km

Pittsburgh is de stad die bekend is om zijn Heinz Ketchup. In het Heinz History Center kunt u alle producten die Heinz produceert bewonderen. Heinz verkoopt wereldwijd meer dan 1.300 verschillende producten zoals ketchup, sandwichspread, bonen en babyvoeding.

Dag 6: Pittsburgh – Niagara Falls ca. 280 km

U vervolgt uw reis door de Staat New York naar de indrukwekkende Niagara Falls. De Niagara Falls behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. De drie watervallen vormen de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. Er zijn verschillende manieren om dit indrukwekkende schouwspel te bezichtigen zoals een met boottochtje, in een helikopter of in een heteluchtballon.

Dag 7: Niagara Falls

Vandaag heeft u de hele dag de tijd om te genieten van de omgeving bij de Niagara Falls.

Dag 8: Niagara Falls – Binghamton ca. 270 km

Binghamton is een stad in het midzuiden van de Amerikaanse staat New York. Het is de hoofdstad van Broome County. In Binghamton is de Binghamton University gevestigd, in de regio is computerreus IBM ontstaan en de stad bezit de grootste collectie antieke draaimolens ter wereld. Verder is in Binghamton het grootste openbare observatorium in de VS gevestigd en werd er de vliegsimulator uitgevonden

Dag 9: Binghamton – New York ca. 220 km

Vandaag gaat uw reis door de staat New York richting New York City waar u een week geleden bent begonnen. Hier verblijft u nog 1 nacht alvorens u de terugreis naar huis begint of richting haven rijdt voor een bij ons geboekte cruise.

Dag 10: New York – Amsterdam

Nadat u uw huurauto heeft ingeleverd begint u aan de thuisreis.

Dag 11: Aankomst in Amsterdam

U komt aan op uw thuisbestemming waar u kunt terug kijken op een onvergetelijke reis.

Offerte aanvraag rondreis Oostkust Amerika

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen