Rondreizen West Amerika

Rondreis West Amerika

Bekijk hieronder de rondreizen West Amerika die wij aanbieden in het Westen van Amerika. Naast deze rondreizen bieden wij ook rondreizen aan in Oost Amerika, Deep South en Florida.

Dit zijn voorbeeld reizen en die kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën. 

Rondreis California

16 dagen – 14 nachten
v.a. € 1.890,- p.p. 

Rondreis Rocky Mountains

21 dagen – 19 nachten
v.a. € 2.400,- p.p. 

Rondreis Route 66

17 dagen – 15 nachten
v.a. € 1.800,- p.p. 

Rondreis Oregon

10 dagen – 8 nachten
v.a. € 1.300,- p.p. 

Rondreis West Amerika

23 dagen – 21 nachten
v.a. € 2.200,- p.p. 

Rondreis Wild Wild West

16 dagen – 14 nachten
v.a. € 1.900,- p.p. 

Rondreizen door West-Amerika

Bezienswaardigheden

Een rondreis door het westen van Amerika is voor velen de eerste kennismaking met Amerika. Steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas spreken tot de verbeelding. Deze steden zijn de perfecte start voor een betaalbare rondreis door West Amerika. West Amerika heeft voor elk type vakantieganger een hoop te bieden tijdens de vakantie of rondreis.

San Francisco

Rondreis door West Amerika. San Francisco doet haast Europees aan en is een heerlijke stad om te ontdekken. Lombard Street is een straat die je moet bezoeken tijdens het bezoek aan San Francisco. Dit bochtige straatje heeft 8 haarspeldbochten en is daarmee het meest bezochte bochtige straatje ter wereld. Uiteraard mag een ritje met de bekende tram ‘The Cable Car’ niet ontbreken. Deze oude kabeltram wordt door een kabel in de grond voortgetrokken.

Rondreis door West Amerika, je gaat natuurlijk Alcatraz bezoeken. Alcatraz is het meest beruchte “vakantie eiland” van de Amerikaanse gangsters. Het deed dienst tot 1963 en het werd gesloten vanwege zijn zeer strenge regiem. Scarface Mr. Alphonse “Al” Capone heeft hier ook gelogeerd. Op Alcatraz vind je ook de oudste, nog werkende vuurtoren van de Amerikaanse westkust. Het is slim om op tijd een kaartjes te reserveren, want er mogen maar een aantal bezoekers per dag op het eiland komen. America Travel Guide kan tijdens een je boeking een entreebewijs voor je verzorgen.

Tijdens een bezoek aan San Francisco is het leuk om een fietstocht te maken. Je fiets dan over Golden Gate Bridge, door het Golden Gate Park en langs de bekendste groep huizen van San Francisco ‘the Painted Ladies’.

Vanaf Fisherman’s Wharf Pier 39 brengt een bootje je naar het eiland. Op deze pier zijn tal van restaurants en café’s.

Los Angeles

Los Angeles is de grootste stad van de staat Californië. Op de stoep van Hollywood Boulevard en Vine Street ligt de legendarische Walk of Fame. Hier liggen ruim 2.500 tegels in de vorm van een ster, waarin de namen van beroemdheden uit de films, televisie, radio, muziek en de theaterwereld staan. Een bezoek aan Beverly Hills en Rodeo Drive met haar vele outlets mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan Los Angeles. Hier kan je alle grote merken zoals Cartier, Chanel, Armani en Lacoste bewonderen.

Las Vegas

Las Vegas is de grootste speeltuin ter wereld voor volwassenen. De skyline van Las Vegas is op grote afstand al herkenbaar. Zeker als je tijdens de rondreis in de avond aan komt rijden. Dan branden alle neonverlichtingen en kleurt alles sprookjesachtig. Zeker als je het muzikale fontein bij het Balagio Hotel bezoekt. Deze fontein spuit 140 meter hoog en heeft meer dan $ 40 miljoen gekost en is volledig computergestuurd.

De natuur van West Amerika

Zodra je de steden achter je laat, roept de natuur van Amerika. Prachtige landschappen en vergezichten wachten op je! Het westen van Amerika heeft wat dat betreft heel veel te bieden. Bezoek de Grand Canyon en de talloze Nationale Parken van Californië, Arizona, Nevada en Utah.

Grand Canyon is het vroegere leefgebied van de Navajo Indianen. Het is een woestijnlandschap gevuld met losstaande rode rotsen. Het gebied maakt deel uit van het Monument Navajo Tribal Park. Goulding is het enige stadje in dit ruige gebied. Het werd in 1923 als Trading Post gesticht. Het bezoekerscentrum van het Monument Valley Tribal Park is hier gevestigd en wordt door de Navajo-indianen beheerd.