Trouwen in Las Vegas

Las Vegas trouwpakketten

Trouwen in Las Vegas kan op vele manieren. Je kan bijvoorbeeld trouwen in één van de vele Wedding Chapels, zoals in de Storybook Wedding Chapel en de Graceland Wedding Chapel waar een imitatie Elvis voor jullie zingt. Zoek je een echte uniek trouwlocatie in Las Vegas ? Dan kan je bijvoorbeeld trouwen in de Grand Canyon of tijdens een helikoptervlucht boven Las Vegas. Bekijk hieronder onze verschillende trouwpakketten.

Graceland Wedding Chapel trouwpakketten

Graceland Wedding Chapel is een trouwkapel en één van de oudste wedding chapels in Las Vegas. Sinds de jaren 50 trouwen hier elke dag bruidsparen. Graceland Wedding Chapel is vooral bekend door de trouwerijen die uitgevoerd worden door Elvis imitators.

Trouwen in Las Vegas

Ben je als aanstaand echtpaar op zoek naar een leuke en mooie manier om te trouwen? Denk dan eens aan trouwen in Las Vegas. Las Vegas is de stad van de mooie hotels, neonlicht, fonteinen, limousines, White Wedding Chapels en prachtige trouwlocaties.

Voor ieder aanstaand echtpaar hebben wij een passende trouwerij in Las Vegas. Je kan bijvoorbeeld kiezen om te trouwen in een chapel met Elvis. Of geen elkaar het ja woord in de Grand Canyon of in één van de Nationale parken als Red Rock Canyon en The Valley of Fire. Ook is een foto shoot op de beroemde Strip in Las Vegas mogelijk. En dit alles natuurlijk met een limousine service!

Trouwpakketten Las Vegas

De laatste jaren hebben wij al voor honderden koppels hun trouwerij in Las Vegas mogen verzorgen. Op basis hiervan hebben wij 11 verschillende trouwpakketten samengesteld. Heb je geen idee welk trouwpakket het beste bij jullie past. Of wil je meer weten over alle mogelijkheden voor het trouwen in Las Vegas? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Natuurlijk zit er aan ieder huwelijk wat papierwerk vast. Zo ook bij een trouwerij in Las Vegas. Lees hier alle algemene informatie over het trouwen in Las Vegas. Wij hebben voor u alle informatie en voorwaarden op een rijtje gezet.