Informatie

Trouwen in een Chapel of in de Grand Canyon

Trouwen in Las Vegas kan op veel manieren, in een chapel, met Elvis, in een helikopter, in de Grand Canyon of in een van de parken als Red Rock Canyon of Valley of Fire. Voor ieder aanstaand echtpaar is er een passende wedding! En trouwen in Las Vegas via America Travel Guide is beslist een aanrader! America Travel Guide heeft op dit moment 11 verschillende trouwpakketten variërend in prijs van € 459,- tot € 3.500,-. En wat te denken van een foto shoot op de beroemde Strip? En dat alles natuurlijk met een limousine service!

Echt of niet echt?

Het team van America Travel Guide heeft de afgelopen jaren gemerkt dat er nog wel eens gedacht wordt dat een huwelijk in Las Vegas niet echt is, niet legaal of niet wettelijk is. Als je trouwt in Las Vegas, is het huwelijk wettelijk, je bent dus wereldwijd voor de wet getrouwd! Je trouwt in Las Vegas ook in gemeenschap van goederen. Wil je op huwelijkse voorwaarden trouwen, dan is het zaak dat je vooraf deze voorwaarden vast laat leggen bij de notaris.

Renewal

Op de site van America Travel Guide staat regelmatig het woord renewal. Dit is het opnieuw doen van de trouwbelofte en heet voluit renewal of the vows. Dus ja inderdaad, ook als je al getrouwd bent kunt elkaar opnieuw laten weten van elkaar te houden en nog langer bij elkaar te willen blijven door weer Yes I do tegen elkaar te zeggen. Romantischer kan het toch bijna niet?

Commitment

Sinds september 2013 bieden wij je ook de mogelijkheid van een commitment ceremonie. Bent je (nog) niet getrouwd of wil je dat in Nederland na de reis naar Las Vegas doen of wil je helemaal niet trouwen maar wel de romantiek van een Las Vegas wedding mee maken en elkaar trouw beloven? Dan kan dat nu ook! Bij deze commitment ceremonie worden de woorden husband, wife en marriage dan ook niet genoemd.

Registratiedocumenten

Natuurlijk zit er aan ieder huwelijk wat papierwerk vast, zo ook bij een wedding in Las Vegas. Om in Las Vegas te kunnen trouwen heb je alleen een paspoort nodig. Je hoeft vooraf in Nederland of België niets te doen. Als je bij het hotel aan de Strip wordt opgehaald door een chauffeur met limousine brengt hij je naar City Hall ( het gemeentehuis ) waar de license ( de trouwvergunning ) wordt opgehaald. Hierna brengt de chauffeur je naar de chapel voor de ceremonie. Na de ceremonie ontvang je een certificaat en dat was dat!

Je bent verplicht het huwelijk te laten registreren in Nederland en België. Dit moet bij de burgerlijke stand bij de gemeente van jou woonplaats. Nu kun je natuurlijk naar het gemeentehuis gaan en daar vertellen dat je getrouwd bent maar dat is niet voldoende. Als je namelijk in Nederland trouwt dan wordt dit via documenten vastgelegd en dat is in Las Vegas ook zo. De gemeente van de woonplaats wil deze documenten dan ook graag zien.

De ervaring heeft ons geleerd dat de tijd die dit vergt om deze papieren te gaan verzorgen langer duurt dan de tijd die men in Las Vegas is. America Travel Guide heeft dan ook een bureau in de arm genomen wat dit voor hen, dus voor de klanten van America Travel Guide verzorgt. Ben je eenmaal terug in Nederland of België dan stuur je een kopie van dit certificaat naar America Travel Guide. Daar zet men dan de procedure in gang voor het verkrijgen van deze documenten en deze worden dan uiteindelijk naar je opgestuurd. Met deze papieren ga je dan naar de gemeentehuis en daar wordt dan je huwelijk bijgeschreven. De kosten van deze registratieservice gaan vanaf €199,-

De weddingplanner

Heb je na het lezen van al het bovenstaande nog vragen, of wil je graag een wedding, een renewal of een commitment reserveren dan hebben wij van America Travel Guide onze eigen weddingplanners, voor je klaar zitten om je daarbij te helpen.

Aanvullende voorwaarden trouwen in Las Vegas

  • Het trouwpakket kan alleen geboekt worden door het bruidspaar (bruid en/of bruidegom)
  • America Travel Guide is een touroperator welke enkel als tussenpersoon fungeert tussen de klant (bruidspaar) en de Wedding Chapel.
  • Ook tijdens het proces van de Apostille bestelling, fungeert America Travel Guide enkel als tussenpersoon. De Apostille kan alleen besteld worden door het bruidspaar (bruid en/of bruidegom)
  • Het trouwpakket kan alleen geboekt worden door het bruidspaar (bruid en/of bruidegom)
  • Inwoners van Nederland en België welke voornemende zijn het huwelijk in Nederland of België aan te geven kunnen bij America Travel Guide een Wedding boeken of een Apostille aanvragen.
  • America Travel Guide kan onder geen beding uitspraken doen of verantwoordelijk gehouden worden voor (leges)kosten die al dan niet voortvloeien uit dit huwelijk, de nietigverklaring hiervan of het niet tijdig aangeven.
  • America Travel Guide kan geen uitspraken doen of verantwoordelijk gehouden voor het niet  (volledig) informeren omtrent rechten, plichten en andere wettelijke bepalingen die  voortvloeien uit het huwelijk, de nietigverklaring hiervan of het niet tijdig aangeven van het huwelijk.

Meer Informatie

Vul ons offerteformulier in of bel ons op +31 (0)10 261 70 22. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor een gesprek bij ons op kantoor! En zoals je kunt zien op onze website kun je ook bij ons terecht voor de autohuur, shows en tours in Las Vegas en door heel de Verenigde Staten!

Registratieservice – Trouwen in Las Vegas

Duur ca. 6 tot 8 weken: € 199,- / € 239,- *

* Indien je niet via America Travel Guide bent getrouwd.